Vores blog, 2019-06-02 7 Guys på deres bedste One Night Stands

2019-06-14
Logo
Peter Bendtner

One night stands er en gamble: en stor er en mindeværdig flash-in-the-night (og ekstremt godt sladderfod blandt venner), men en dårlig er et komplet spild af tid og værdifuld søvn. Og uden en reel menneskelig forbindelse til at binde dem til din hukommelse, falder middelmådige en Engangsknald i den dybe grube af glemte ting, som du kun husker kun lejlighedsvis, når noget andet minder dig om dem. Eller når den fyr du har tilsluttet sig, vises som en "person du måske ved" på Facebook et par uger senere.

Bedste One Night Stands
Her husker 7 fyre One Night Stand, de vil aldrig glemme

1. Jeg havde en one night stand, som jeg stadig tænker på, helt sikkert. Vi mødtes, da jeg var i Bruxelles, og det hele syntes at være ude af en kunsthusfilm. Vi havde denne fantastiske forbindelse, men hun vidste, at jeg skulle forlade den næste dag. Vi gik rundt, hun tog mig grundlæggende til et par taverner, og vi havde fantastisk sex date.(ссылка https://sexytid.dk/danmark/sex-date/) Jeg tænker stadig om hende nogle gange, men hvem ved, om jeg romantiserer det i mit hoved og hun har helt glemt mig.

2. Jeg mødte en pige på en fest i skolen, og hun var virkelig sej og endte med at invitere mig tilbage til sin lejlighed, som var som en fem minutters gang væk, og vi havde rigtig godt sex, og så gik jeg. Jeg kan ikke huske hendes navn, og jeg ønskede at finde hende efter det, men aldrig kunne.

3. Der var en, hvor hun var interesseret i en t-shirt, jeg havde lavet og iført i mit profilbillede, og jeg fortalte hende, at jeg havde en ekstra. Vi havde en dejlig aften at få drinks et sted lokalt. Hun var cool - var en advokat, der arbejder for en non-profit. Hun spøgede mig bagefter.

4. Jeg havde en pige fortælle mig, at hun var nødt til at komme over hendes eks, der brød op med hende, da vi var på en husfest. Hun fortalte mig helt, det var alt det var. Det var jeg fint med. Virkelig og virkelig, bare sex og intet akavet bagefter.

Den bedste engangsknald erfaring
5. Jeg var ved at hænge ud med nogle venner, og vi gik hen til en af deres venns lejligheder, der var kvindelige og havde tre kvindelige værelseskammerater, og jeg og en anden af sine værelseskammerater kom principielt bare ind for at have en Engangsknald 

6. Jeg mødte en kvinde i Frankrig, mens jeg var backpacking. Vi havde en god tid sammen, men jeg forlod mit ur på hendes sted. Jeg indså snart nok efter at have forladt, at jeg kunne have gået tilbage for at få det, men jeg kunne godt lide ideen om at lade hende holde det - det var ikke et dyrt ur. Jeg kunne også godt lide tanken om, at hun måske ville forsøge at returnere den til mig. Det gjorde hun ikke.

7. "Jeg ved ikke, om jeg er den heldigste fyr i verden, eller hvad, men jeg kan bogstaveligt talt tælle antallet af one night stands jeg har haft på den ene side, og en af ​​dem var en tre-vejs. Jeg mødte disse to værelsekammerater på en fest, og vi tilbringer det meste af natten, og de tog mig tilbage til deres sted for at ryge, og en ting førte bare til en anden. Jeg følte, at jeg var den første fyr, de gjorde det med, men jeg Jeg klager ikke.

Author:

8.7

Vores blog

  • 6 dokumenterede måder at lykkes med online dating

    Der er ingen tvivl om det øjeblik, da dating verden opdagede internettet var vigtig. Enhver, der er bekendt med bekvemmeligheden ved at surfe på hjemmesider fra komforten i deres eget hjem, havde pludselig mulighed for at se igennem endeløse profiler. Lidt som online shopping for potentielle partnere.
  • Tips til dating udlændinge

    At gå ind i et romantisk forhold med en mand eller kvinde, der kommer fra et fremmed land, kan skabe en spændende, tværkulturel oplevelse - men der er også nogle iboende udfordringer for denne type arrangement.
  • Hvordan finder du det bedste dating site?

    Jeg kommer ikke til at lyve for dig. At komme tilbage til dating scene er ikke en tur i parken. Det kan være fantastisk sjovt, interessant, givende og spændende, men det kan også være afskrækkende, tidskrævende, frustrerende, følelsesmæssigt udfordrende og i hvert fald lidt latterligt.

Opret din profil i dag og arranger noget sjovt til i aften!

Registrer

Bekræft din e-mail

Upload dit billede

Søg efter mennesker

This site uses cookies. We use cookies for proper functioning of web-site and to analyse our traffic. You consent to our cookies if you continue to use our website.