Lokale danske singler på udkig efter sex Lokale danske singler på udkig efter sex
1 / 4

Gratis registrering i Danmark!

4 step registration

Trin 1

Dit køn?

Trin 2

Din fødselsdato?

Vores blog, 2017-10-15

Påvirker umodenhed et forhold?

2019-04-23
Logo
Peter Bendtner

Der er mange almindelige problemer vi bør forsøge at udarbejde når det kommer til forhold og en af de største er omvæltningen fra ’mig’ til ’os’. Det kan især være svært at navigere dette landskab, hvis man ikke har været i et seriøst forhold før, men forhindrer umodenhed helt en i at date?

For ikke så længe siden blev jeg stillet et meget enkelt spørgsmål: hvad er det vigtigste du nogensinde har gjort for en partner? Jeg tænkte mig om et øjeblik, men det gik hurtigt op for mig, at det eneste jeg nogensinde har været villigt til at tilbyde var det fysiske. Jeg ville så gerne sige, at jeg var opmærksom og støttende samt god til at lytte, lave made, gøre rent, og hjælpe med at sørge for, at min partners dag var lidt nemmere. Men det kunne jeg ikke. Mit længste forhold varede ét år, men det var problematisk fra starten. Hele forholdet var fyldt med had og usikkerhed og den eneste grund til, at vi valgte at blive sammen var, at det var lettere end at være alene.

Dette enkle spørgsmål fik mig til at overveje alle mine tidligere forhold og det gik op for mig, hvorfor de alle endte. Når det kommer til forhold er jeg umoden og uvillig til at åbne op og lade andre ind. Alle mine tidligere forhold har været baseret på det fysiske og helt ignoreret det følelsesmæssige.

Til at starte med forsøgte jeg at skyde skylden på min fortid, men jeg kan efterhånden se, at det er mig selv der skal tage ansvaret. Det er på tide, at jeg tager ansvar for det rod jeg har lavet, så jeg kan opføre mig mere modent næste gang og holde op med at flygte, når jeg bliver bedt om at åbne op følelsesmæssigt. Det tog mig ikke længe at indse, at jeg skubbede folk væk for at beskytte mig selv og mit hjerte. Men det var ikke af frygt for at blive såret. Det var af frygt for at blive elsket.

Hvis jeg tror, at jeg har fundet den person som kunne elske mig på trods af mine mangler og tilbringe mange år ved min side nedbryder jeg dem indtil de bliver trætte af det og går deres vej. Alt for længe har jeg været arrogant og saboterende uden at indse, at jeg også har brug for at føle mig elsket. Der er to forskellige sider indeni mig: siden som vil elskes og siden som er bange for, hvad der kan ske. For det meste vinder sidstnævnte, hvilket gør, at jeg skubber folk væk.

Hvis du har det på samme måde og ved hvordan jeg har det kan det være, at du bør tage og se lidt på dig selv inden du forsøger at date igen. På det sidste har jeg været bange for, at folk ikke vil kunne se forbi mine fejl og mine mangler, på trods af det gode jeg har at byde på. Uanset hvor godt det går mellem mig og et andet menneske går jeg altid og tvivler på mig selv – og det ødelægger ethvert forhold jeg starter.

Hvordan får jeg situationen under kontrol, så jeg kan lade folk elske mig? Hvordan lukker jeg folk ind, hvor der aldrig før har været nogen? Det starter med mig og det er jeg naturligvis godt klar over. Hvis jeg bliver ved med at gemme mig ender jeg med at være alene, så det er en frygt jeg bliver nødt til at komme mig over. Så lad os sætte gang i en debat: har du haft samme slags problemer? Hvordan reagerer du, når kærligheden truer med at indfinde sig?

9.3

Author profile

Hanne Norgaard

Content writer, adult dating expert

Hej, jeg hedder Hanne og er tidligere revisor og account manager hos en datingbureau. Nu skriver jeg indhold til flere datingblogs i hele Europa, og arbejder også som freelancer.

Tusindvis af danske medlemmer der leder efter Sex her

jennyferrr, 36, Roskilde

jennyferrr

Alder: 36
Roskilde
campbraedwa61246, 22, Haderslev

campbraedwa61246

Alder: 22
Haderslev
mussermusser, 36, Aarhus

mussermusser

Alder: 36
Aarhus
Kvgdrhjkp, 29, Copenhagen

Kvgdrhjkp

Alder: 29
Copenhagen
cemela9832, 28, Copenhagen

cemela9832

Alder: 28
Copenhagen
panpailin1989, 30, Copenhagen

panpailin1989

Alder: 30
Copenhagen
ninacandy8, 34, Herning

ninacandy8

Alder: 34
Herning
nicoleee25, 31, Aalborg

nicoleee25

Alder: 31
Aalborg
Caroline, 31, Lillerød

Caroline

Alder: 31
Lillerød
lannarodke, 32, Esbjerg

lannarodke

Alder: 32
Esbjerg
nicoleee34, 31, Odense

nicoleee34

Alder: 31
Odense
ynna78, 32, Smørumnedre

ynna78

Alder: 32
Smørumnedre

I alt +15993 medlemmer i Danmark

Juni 15 - Juli 15, 2024

+9329

Mænd

+6664

Kvinder

240

online nu

+534

registreret i dag


Vores blog

Derfor er videochat bedre end billeder

Derfor er videochat bedre end billeder

Internet dating er efterhånden blevet mere og mere alment i vores samfund. Selv for femten år siden var der en stigma omkring det med at møde nogen online, men nu til dags start 20% af alle forhold på den måde. Derudover siger eksperter indenfor industrien, at op til 50% af forhold vil starte på denne måde når vi når til år 2031. Tallene stiger hele tiden, fordi stort set alle ejer en smartphone – og dating applikationer er en effektiv måde at date på, når man har et travlt liv.

13 2017
Mikkel Rasmussen

Mikkel Rasmussen

Student journalist, aspiring blogger.

Spørgsmål du ikke bør stille på den første date

Spørgsmål du ikke bør stille på den første date

Uanset om I har mødt hinanden online eller har været venner et stykke tid er den første date meget vigtigt. Hvis den går godt kan den varsle om et kommende forhold; det kunne endda ende med at blive den ’sidste første date’ du nogensinde tager på. Det kommer til at ske før eller siden. Derfor bør du sørge for, at gøre dig godt umage – og for alt i verden undgå følgende spørgsmål.

11 2017
Hanne Norgaard

Hanne Norgaard

Content writer, adult dating expert

Online dating: fire store misforståelser

Online dating: fire store misforståelser

Online dating er et fantastisk værktøj for dig, som arbejder hjemmefra, eller ikke rigtig har mulighed for at møde nye mennesker udenfor arbejdet. Det kan dog være svært at få succes med online dating, hvis man ikke tager det seriøst. Nu til dags er der dog mange misforståelser omkring online dating og det er ofte en af grundende, til at folk ikke kaster sig ud i de. Herunder kan du læse lidt om de fire største misforståelser.

9 2017
Hanne Norgaard

Hanne Norgaard

Content writer, adult dating expert

Opret din profil i dag Opret din profil i dag

Opret din profil i dag

og arranger noget sjovt til i aften!

Registrer

Bekræft din e-mail

Upload dit billede

Søg efter mennesker