Lokale danske singler på udkig efter sex Lokale danske singler på udkig efter sex
1 / 4

Gratis registrering i Danmark!

4 step registration

Trin 1

Dit køn?

Trin 2

Din fødselsdato?

Vores blog, 2021-09-10

Dating en ældre kvinde

2021-09-10
Logo
Peter Bendtner
Jeg har aldrig været en til at gå efter kvinder, der er yngre end mig. Antallet generer mig ikke; modenhedsniveauet har dog en indvirkning.

Jeg har aldrig været en til at gå efter kvinder, der er yngre end mig. Antallet generer mig ikke; modenhedsniveauet har dog en indvirkning. Normalt så kvinder jeg dato er omkring min alder og yngre med et par år så "dating ældre kvinder" har ikke været så meget af en rækkevidde for mig, fordi dem, jeg har været værd var tæt nok i alder.

Hvorfor du bør date en ældre kvinde

Da jeg var 22, datede jeg kortvarigt en kvinde, som var i fyrrerne. Jeg husker det godt, fordi hun var direkte. Hun kom ind på mit arbejde på min sidste dag, gav mig sit nummer og sagde: "Hej, vi burde spise frokost en dag”. Frokost blev i stedet til middag, efterfulgt af en gåtur og derefter et vanvittigt spontant kys. Ingen af dem var jeg initiativtager til. Vores forhold havde kun varet i en måned, før hun var "færdig".

17 år senere og jeg har stadig ikke glemt hende. Hun satte mig på plads, og det kunne jeg lide. Jeg vidste dengang, at jeg nød ældre kvinders selskab og ville vide mere om, hvordan man går ud med dem.

Når jeg tænker på ældre kvinder, og hvorfor man skal date ældre i stedet for yngre, bliver jeg først fanget af sammenligningen. Det er ikke en retfærdig sammenligning. Fordi præmissen om, hvad en ældre kvinde er i forhold til, hvad en yngre kvinde er bullshit. Vores samfund kan lide at sætte etiketter på ting, mennesker og oplevelser for at gøre det hele mere spiseligt og lettere at fordøje. Jeg forstår det godt.

Med min eks er hun på min alder. På en sex dating side, skrev hun sig selv som værende fem år yngre, end hun faktisk var. Dette er ikke ualmindeligt blandt kvindelige online datere. Jeg har et par andre kvindelige venner, som har gjort det samme. Hvorfor? Tja, mange fyre vil ikke date kvinder, der er ældre end dem selv. Mange mænd foretrækker kvinder, der er yngre og typisk meget yngre. Igen, hvorfor? Nogle mænd tror, at det er bedre at date en yngre kvinde, fordi det er lettere at imponere hende. Nogle mænd mener, at yngre kvinder har "mindre følelsesmæssig bagage". Helt ærligt, folkens. Hvem finder på sådan noget pis? Det er alt sammen noget vrøvl.

Jeg kender masser af unge mænd OG kvinder, der har masser af følelsesmæssigt arvæv; som har gjort og set langt mere lort end jeg har. Disse grundløse grunde er noget vrøvl, og det, der sker, er, at en masse vidunderligt kvalificerede og smukke ældre kvinder bliver forbigået på grund af sådanne neandertaltypiske tankegange eksisterer.

Argumentet for ældre kvinder

How to date an Older Woman

For at være klar, behøver der ikke at være en sag for ældre kvinder. Ældre kvinder er fantastiske og, som Aaliyah engang sagde: "Age Ain't Nothing but a Number"

Jeg tænker tilbage på den kvinde, jeg datede, da jeg var i tyverne, og jeg tænker tilbage på min nylige eks, som er på min alder. Hvorfor blev jeg tiltrukket af dem? Deres styrke. De gjorde, hvad de ville gøre; de havde ingen frygt for det, de gik i gang med at gøre. De var ikke bange for at være sig selv, at være sjove eller at være skide vrede. De bar deres tøj komfortabelt. De havde ikke brug for at imponere nogen, for de var allerede imponerende. Min eks var en kommende ph.d. (nu er hun det). Den anden dame havde styr på sit lort, ejede et par ejendomme, opfostrede en fantastisk datter og var veltrænet som et murstenshus.

Disse ældre kvinder havde selvtillid og eventyrlyst. De gjorde det, de havde lyst til i livet, og de skammede sig ikke over noget. Om ikke andet er de simpelthen ofre for naturen - men vores samfund kan lide at nedvurdere kvinder for at blive ældre, som om det er deres skyld! En af mine gode veninder, som er sygeplejerske, er kun 33 år. Hun tager botox-injektioner. Hun er allerede ret smuk. Nogen har sat en idé i hendes hoved om, at hun skal holde sig ung for at være attraktiv. Det er en tragedie.

Nogle mennesker tror, at ældre kvinder kun har noget med engagement at gøre. Det er ikke sandt; ældre kvinder kan også lide at have det sjovt uden forpligtelser. Mænd og kvinder nyder sexdating Jeg tror, at det er noget, de fleste af os kan blive enige om, ikke sandt? Jeg ved ikke, hvor du ligger på bindingslinjen, men en ældre kvinde kan være din mester på begge sider.

Du skal ikke udelukke en kvinde bare på grund af et nummer; du går glip af noget.

Author:

9.7

Tusindvis af danske medlemmer der leder efter Sex her

Mhj9609, 24, Odense

Mhj9609

Alder: 24
Odense
evesunshine8, 34, Hørsholm

evesunshine8

Alder: 34
Hørsholm
nicoleee25, 31, Aalborg

nicoleee25

Alder: 31
Aalborg
innaulsso, 35, Taastrup

innaulsso

Alder: 35
Taastrup
roklut567, 35, Copenhagen

roklut567

Alder: 35
Copenhagen
hansenhelene174, 45, Næstved

hansenhelene174

Alder: 45
Næstved
ninacandy8, 34, Herning

ninacandy8

Alder: 34
Herning
yasmina, 36, Roskilde

yasmina

Alder: 36
Roskilde
fede16c224, 30, Odense

fede16c224

Alder: 30
Odense
Kvgdrhjkp, 29, Copenhagen

Kvgdrhjkp

Alder: 29
Copenhagen
yojeti5872, 30, Odense

yojeti5872

Alder: 30
Odense
cherry2, 36, Copenhagen

cherry2

Alder: 36
Copenhagen

Vores blog

Opret din profil i dag Opret din profil i dag

Opret din profil i dag

og arranger noget sjovt til i aften!

Registrer

Bekræft din e-mail

Upload dit billede

Søg efter mennesker